تبلیغات
خدمات تحصیلی، اعزام دانشجو، تجارت الکترونیک، برگزاری همایش ها و نمایشگاه ها
   R&D Study Services  (RDSS)       E-Mail: info@rdss.org      Address: PO Box 173, Tehran 14195, Iran      Phone: +98 (21) 440 30 410      Fax: +98 (21) 89 773 779  
   
به سامانه مؤسسه رویش و دانش خوش آمدید                                                                                                                                                                             امروز 
منوی اصلی
 
 
تحصیل در خارج از کشور با بورس کامل: منابع و اطلاعات برای دانلود
1566916144.jpg (567×96)


شیوه نامه: مدارک مورد نیاز برای درخواست تحصیل در دانشگاههای خارج – کلیک کنید

شیوه نامه: موارد لازم برای درج در رزومه های علمی جهت اخذ پذیرش یا بورس تحصیلی – کلیک کنید

شیوه نامه: موارد لازم برای تهیه انگیزه نامه – کلیک کنید

شیوه نامه: موارد لازم برای تهیه توصیه نامه های علمی – کلیک کنید

شیوه نامه: پروپوزال تحقیقاتی برای درخواست بورس دکتری و پسادکتری - کلیک کنید

توجه: برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید پیامهای متنی خود را از طریق واتساپ به شماره 09109303389 ارسال و راهنمایی لازم را از مشاور موسسه دریافت نمایید. برای تعیین وقت مشاوره حضوری، در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 صبح تا 6 عصر با تلفن 44030410 تماس بگیرید.
مدارک مورد نیاز برای درخواست تحصیل در خارج از کشور
1566894113.jpg (567×96)

1)       عکس پرسنلی: یک قطعه از آخرین عکسهای خودتان با مشخصات عکسهای گذرنامه ای

2)      اسکن گذرنامه: برای اطلاع از مشخصات سجلی افراد لازم است. در صورتی که ندارید مشخصات کلی کافی است ولی پس از اخذ پذیرش و پیش از درخواست برای ویزا لازم خواهد بود.

3)     ترجمه مدارک تحصیلی و ریزنمرات: در زمان درخواست ترجمه نیمه رسمی مدارک و ریزنمرات (با مهر دارالترجمه و بدون تایید وزارتین دادگستری و خارجه) کفایت میکند لیکن پس از دریافت پذیرش و پیش از اقدام برای ویزا تایید وزارتخانه های فوق لازم خواهد بود. برای مقطع کارشناسی ترجمه مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی، برای درخواست مقطع کارشناسی ارشد ترجمه مدارک کارشناسی، برای درخواست مقطع دکتری ترجمه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و برای درخواست مقطع پسادکتری ترجمه مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری همگی لازم خواهند بود.

4)     رزومه: برای درخواست تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی لازم است. در مورد این که در رزومه چه چیزهایی قید شود به شیوه نامه مربوطه که توسط موسسه تهیه شده است مراجعه کنید.

5)     انگیزه نامه: به زبان انگلیسی اصطلاحا Motivation Letter یا Statement of Purpose (SoP) خوانده میشود و بیشتر برای تحصیلات تکمیلی (بالاتر از کارشناسی) لازم است. در مورد ویژگی های آن به شیوه نامه مربوطه که توسط موسسه تهیه شده است مراجعه کنید.

6)     توصیه نامه: برای مقاطع تحصیلات تکمیلی از 2 تا 3 نفر از اساتید لازم است. در شیوه نامه مربوطه اصول نگارش آن توضیح داده شده است.

7)     گواهی استطاعت مالی: بعضی از دانشگاهها پیش از بررسی درخواست تحصیل از متقاضی گواهی مبنی بر استطاعت مالی مطالبه میکنند ولی این موضوع در ابتدا عمومیت ندارد. در صورت ضرورت کارشناس موسسه توضیحات لازم را در این مورد به شما خواهد داد.

8)     مدرک زبان: لازم است تسلط خودتان را به زبان انگلیسی نشان بدهید. اگر یکی از مقاطع تحصیلی خود را در یکی از کشورهای انگلیسی زبان (شامل امریکا، کانادا، انگلستان، استرالیا و نیوزیلند) گذرانده اید نیازی به داشتن مدرک زبان نیست. حتی اگر بخواهید مدتی زبان انگلیسی را در کشور مقصد یاد بگیرید باز هم ممکن است نیازمند یک مدرک رسمی اگر چه با نتیجه ضعیف باشید. کلیه مقاطع تحصیلی در دو کشور هلند و افریقای جنوبی به زبان انگلیسی برگزار میشود. در نروژ دوره کارشناسی به زبان نروژی و تحصیلات تکمیلی به زبان انگلیسی برگزار میشود. TOEFL و Academic IELTS مدارک اصلی مورد تایید کشورهای مقصد هستند.

9)      پروپوزال تحقیقاتی: داشتن پروپوزال برای مقاطع دکتری و پسادکتری الزامی نیست لیکن داشتن یک پروپوزال نوآورانه و قوی شانس شما را برای پذیرفته شدن دوچندان میکند.

10)    سایر مدارک: نیازی به هزینه کردن فراوان برای ترجمه مدارک بیشتر نیست. در صورت ضرورت، کارشناس ما متناسب با رزومه و اهمیت مدارک اضافی که دارید توصیه لازم را به عمل خواهد آورد.


توجه: برای تعیین وقت مشاوره حضوری میتوانید در روزهای شنبه تا چهارشنه از ساعت 10 صبح تا 6 عصر با تلفن 44030410 تماس بگیرید. بعلاوه، مشاور موسسه از طریق واتساپ به شماره 09109304489 به پیامهای متنی شما پاسخ میدهد.


آیلتس 6 + مدرک کارشناسی + 15 هزار یورو + 1 سال تحصیل = ویزای کار هلند
1569869205.jpg (567×96)

اگر مایل به کار کردن در هلند هستید یک راه حل ساده، کم هزینه و شرافتمندانه در انتظار شماست. کافی است آیلتس آکادمیک 6 و در یکی از رشته هایی که فهرست آن آورده میشود مدرک کارشناسی داشته باشید و هزینه های یک سال اقامت و تحصیل (با تخفیف) را داشته باشید (با برآورد 15 هزار یورو)... در این صورت، با یک سال تحصیل در آن کشور و گرفتن یک مدرک کارشناسی مجدد در همان رشته مجاز به کار کردن در هلند خواهید بود. توجه داشته باشید که افراد بالای 30 سال از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا در شرایط عادی شانس موفقیت برای استخدام در هلند ندارند (بعلت قابل قبول نبودن دستمزدهای کم توسط اداره مهاجرت) در حالی که برای فارغ التحصیلان در این رابطه معافیت اساسی در نظر گرفته شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن پاسخ به سوالات احتمالی خود با واتساپ به شماره 00989109303389 تماس بگیرید. برای مشاوره حضوری میتوانید از طریق شماره تلفن 44030410 در روزهای شنبه تا چهارشنبه وقت بگیرید.

رشته های کارشناسی مورد قبول در زمان تنظیم آگهی: مهندسی عمران، رسانه و فنآوری بازیهای کامپیوتری، مهندسی برق و الکترونیک، مد و فناوری نساجی، مدیریت منابع انسانی، مهندسی و مدیریت صنایع، امور مالی و حسابداری، بازاریابی، مدیریت توریسم (گردشگری)، 
تعداد صفحات : 3 ‌
[ 1 | 2 | 3 | ]

RDSS Ltd © 2011  All Rights Reserved

  
پیوندها
 سفارت افریقای جنوبی در تهران
 سفارت نروژ در تهران
 سفارت هلند در ایران
 سازمان امور دانشجویان
 همایش های ایران